IV Zgrupowanie Kadry Narodowej w Pływaniu w Gliwicach

Zarząd Polskiego Związku Sportu Niesłyszących w Lublinie informuje, że III zgrupowanie Kadry Narodowej w Pływaniu przygotowawcze przed 11.Mistrzostwami Europy Głuchych „SARAŃSK/Rosja’2014” w Gliwicach odbędzie się w dniach 16.05.-01.06.2014r.

Wyżywienie i zakwaterowanie – Hotel „Łabędy”, natomiast zajęcia wynajem basenu (sauna, odnowa biologiczna)
 
Zbiórka uczestników - dnia 16.05.2014r. od godz. 15.00 w Hotelu „Łabędy”,
                              ul. Karola Marksa 11 w Gliwicach
Zakończenie zgrupowania - dnia 01.06.2014r. po obiedzie
 
Trener kadry koordynatora - p. Jabczyk Marek
Asystent Trenera - p. Kieljan Artur
Obsługa techniczna i masażysta - p. Jabczyk Małgorzata
 
Prosimy o potwierdzenie udziału do 08.05.2014r. na email: plywanie@pzsn.pl i marekjabczyk@poczta.onet.pl
 
UWAGA! Zwrot kosztów podróży.
 
       Nazwisko i imię
  1.Chmielewska Julia (IG Warszawa)
  2.Gołębiowska Oliwia (Spartan Lublin)
  3.Michałowska Sandra (UMKSN Poznań)
  4.Nowicka Weronika (UMKSN Poznań)
  5.Prusik Agnieszka (IG Warszawa)
  6.Stoińska Vanessa (UMKSN Poznań)
  7.Strzeszewska Natalia (Mazowsze Warszawa)
  8.Szot Aleksandra (IG Warszawa)
  9.Szumigaj Aleksandra (Hetman Łuków)
10.Chotkowski Bartosz (Mazowsze Warszawa)
11.Kaptur Jan (UMKSN Poznań)
12.Nowicki Kacper (UMKSN Poznań)
13.Pióro Artur (MIG Gliwice)
14.Powroźnik Konrad  (UMKSN Poznań)
15.Sawka Juliusz (MIG Gliwice)
16.Wróbel Bartosz (UMKSN Poznań)
 
Rezerwa:
1.Sobolak Natalia (Spartan Lublin)
2.Dampc Karolina (IG Warszawa)
3.Dampc Agata (IG Warszawa)
 
Uwaga!
ZAWODNICY KADRY NARODOWEJ OBOWIĄZKOWO PASZPORTY - AKTUALNE
 
Uwaga!
Na zgrupowaniu zabieramy:
- Zawodnicy posiadają ze sobą aktualne badania lekarskie,
- Sprzęt do treningu w wodzie – płetwy i łapki oraz deski oraz dres lub strój do pracy na
  lądzie ewentualnie przy sprzyjającej pogodzie w terenie,
- zgody rodziców na udział w zgrupowaniu w przypadku osób niepełnoletnich

Serwis korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookies w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.